Útajánlat kereső

KEDVES ÜGYFELEINK!

 

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL

2020. MÁRCIUS 23-TÓL ÁTMENETILEG MI IS OTTHONRÓL DOLGOZUNK, HOGY EZZEL IS MEGGÁTOLJUK A VÍRUS TERJEDÉSÉT ÉS VIGYÁZZUNK EGYMÁS EGÉSZSÉGÉRE.


AMENNYIBEN FELTÉTLEN SZÜKSÉGES A SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS ARRA TELEFONON, VAGY E-MAILBEN ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTOKBAN VAN LEHETŐSÉG, AMÍG SZIGORÚBB KORMÁNYRENDELETEK ESETLEG EZT NEM TILTJÁK.

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

TELEFON: 27/543-855, 20/404-9055

E-MAIL: info@valbonatours.hu, valbonatours@gmail.comTELEFONON AZ EREDETI NYITVATARTÁSI IDŐ SZERINT, HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 10-18 ÓRA KÖZÖTT VAGYUNK ELÉRHETŐEK!


HISZÜNK BENNE, HOGY A VILÁG RENDJE HAMAROSAN VISSZAÁLL ÉS UTAZÁSI ÉLMÉNYEKRE A JÖVŐBEN IS IGÉNY LESZ, MELYEKET MI BIZTOSÍTHATUNK MAJD AZ ÖNÖK SZÁMÁRA!!!BEFIZETETT UTAZÁSOKKAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

PARTNEREINK FOLYAMATOSAN TÁJÉKOZTATNAK ARRÓL, HOGY AZ UTAZÁSI FELTÉTELEKBEN MILYEN AZ UTASOK SZÁMÁRA KEDVEZŐ VÁLTOZTATÁSOKAT HOZTAK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY NE LEGYENEK TÖMEGESEK A LEMONDÁSOK ÉS ÖNÖK NE HOZZANAK TÚL ELHAMARKODOTT DÖNTÉSEKET.
SZÜKSÉG ESETÉN MI ÉRTESÍTJÜK UTASAINKAT, HA A DÁTUM KÖZELI ÉS A JELENLEGI ÁLLAPOT ÉRINTI AZ UTAZÁST. IGYEKSZÜNK MINDENKINEK A LEGJOBBAT KIHOZNI EBBŐL A VIS MAIOR HELYZETBŐL, AMELYNEK KIALAKULÁSÁRA NEM VOLT RÁHATÁSUNK.

AZ EDDIG ÉRINTETT FOGLALÁSOK UTASAI ÚGY GONDOLJUK MINDENKÉPPEN MÉLTÁNYOS, ÜGYFÉLBARÁT MEGOLDÁSOKBAN RÉSZESÜLTEK, NEKIK KÜLÖN KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTŐ TÜRELMET ÉS A SOK KEDVES SZÓT, AMIT KAPTUNK!!!


INFORMÁCIÓ ELMARADT ELŐADÁSOKKAL KAPCSOLATBAN:


AZ ELMARADT ELŐADÁSOKKAL, KONCERTEKKEL KAPCSOLATBAN EGYELŐRE AZT AZ INFORMÁCIÓT KAPTUK, HOGY LEHETŐSÉG SZERINT EGY KÉSŐBBI IDŐPONTBAN LESZNEK MAJD MEGTARTVA, MELYEKRŐL A RENDEZVÉNYT SZERVEZŐ EGYSÉGEK MAGUK DÖNTENEK.

TEKINTETTEL ARRA, HOGY JELENLEG NEM TUDNI MEDDIG TART A RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT, ÍGY IDŐBE FOG TELNI MÍG KAPUNK EGY LISTÁT AZ ÚJ IDŐPONTOKRÓL ILLETVE ARRÓL, HOGY VISSZAVÁLTÁSRA ÉS PÉNZVISSZATÉRÍTÉSRE MEDDIG, MILYEN FELTÉTELEKKEL VAN LEHETŐSÉG, HA AZ ÚJ IDŐPONT NEM MEGFELELŐ VAGY AZ ELŐADÁS VÉGLEG ELMARAD.

A KIALAKULT HELYZET VIS MAIOR ÍGY AKÁR A RENDEZVÉNYT SZERVEZŐK DÖNTHETNEK ÚGY IS, HOGY NEM JÁR KOMPENZÁCIÓ, DE ERRE ÚGY GONDOLJUK CSAK CSEKÉLY ESÉLY VAN HISZ MINDENKINEK A VÁSÁRLÓK ELÉGEDETTSÉGE A FŐ CÉL MÉG EGY ILYEN ELŐRE NEM LÁTHATÓ HELYZETBEN IS.

SZERETNÉNK HANGSÚLYOZNI, HOGY A FENTIEKRE NEKÜNK NINCS RÁHATÁSUNK, ÍGY EZEKNEK AZ ELDÖNTÉSE NEM A MI KOMPETENCIÁNK.


AMENNYIBEN ELMARADT ELŐADÁSRA RENDELKEZIK JEGGYEL, MELYET NÁLUNK VÁSÁROLT KÉRJÜK, E-MAILBEN KÜLDJE EL NEVÉT, TELEFONSZÁMÁT ÉS AZ ELMARADT ELŐADÁS CÍMÉT, DÁTUMÁT, HELYSZÍNÉT, HOGY A KÉSŐBBIEKBEN TUDJUK TELEFONON ÉRTESÍTENI A FELAJÁNLOTT LEHETŐSÉGEKRŐL.E-MAIL CÍMÜNK: info@valbonatours.hu

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!
VALBONA TOURS CSAPATA


Hírlevél feliratkozás