Útajánlat kereső
Mátraderecske Mofetta - Bükkszék Salvus Gyógyfürdő - Eger Szépasszony Völgy
Magyarország, Kirándulások Belföldön
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
Utazás:
Busszal
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Időpont: 2023. november 05.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Program

Kék Zónák a világon azok a területek ahol az emberek hosszú egészséges életet élnek és a Kék Zónák mintájára Mátraderecskén ahol még a levegő is gyógy-tényező, alapították meg az Életenergia Falut.A program által a résztvevők megtapasztalhatják, és akik még nem ismerik, megismerhetik a szén-dioxid kezelés és annak gyógyító hatását, bemutatjuk a Mofetta épületét majd személyes konzultáció és vérnyomásmérést követően részt vesznek egy 25 perces próbakezelésen. (kezeletlen magas vérnyomás fennállása esetén, 14 év alatt a próbakezelésen nem lehetséges)

A több éves tapasztalat azt mutatja, hogy a szén-dioxidkezelés jó eredménnyel tud segíteni azon embertársainknak, akik érrendszeri, magas vérnyomás, cukorbetegség érszövődményei, fekélyes és különböző reumatológiai betegségekben szenvednek. A Mofetta intézet vezetése és dolgozói mindent megtesznek azért, hogy ezt a páratlan kincset, természetes úton feláramló széndioxidos gázt- biztonságos, esztétikus és hangulatos környezetben vehessék igénybe a gyógyulni vágyók!

A Mofettát követően a szomszédos Bükkszékre látogatunk a Salvus gyógyvizes fürdőjébe. 4 órás fürdőzésre lesz lehetőség, itt aki szeretne ebédelni is tud.  A Salvus gyógyvíz magas oldott ásványi sótartalmú víz, pontos besorolását tekintve az alkáli- hidrogén-karbonátos, valamint brómos-jodidos gyógyvizek közé tartozik. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz.

A hosszú élet titka a mozgás, egészséges táplálkozás, lelkei egyensúly mellett a mérsékelt vörösborfogyasztás. A program utolsó állomásaként Egerbe a Szépasszony völgybe látogatunk, ahol a résztvevők az Egri Borvidék egyik legismertebb tradicionális családi borászatánál bórkóstolón vehetnek részt és borvásárlásra is lesz lehetőségük. A kóstoló, 3 palackozott + 2 folyóbor kóstolása (5 * 1dl bor / fő)

Belépők:

Mofetta program 2.500 Ft/fő,

Salvus Gyógyfürdő 4 órás jegy 4.500 Ft/fő,                          

borkóstoló program 3.490 Ft/fő.

(ezeket az autóbuszon az idegenvezető szedi majd össze)

 

Ár információk

Részvételi díj: 16.990,- Ft/fő + belépők
 Akciós ár: 11.990,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás