IRODÁNK SZABADSÁG ÉS AZ ÜNNEP MIATT MÁRCIUS 28. ÉS ÁPRILIS 2. KÖZÖTT ZÁRVA TART!

NYITÁS: ÁPRILIS 3.-ÁN 10 ÓRAKOR.

Útajánlat kereső
Dubai és az Egyesült Arab Emirátusok - luxus élményekkel 2024
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
Indulás 2024-04-11
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
2 ágyas
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
6 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Budapest – Dubai

Elutazás a déli órákban Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti repülőjárattal Dubai-ba. Érkezés az esti órákban, majd transzfer a választott szállodába. Az egymáshoz viszonylag közeli szállodákhoz a transzfert közösen tesszük meg egészen a Pálma-szigeten fekvő Hotel Dukes The Palm 5*-os, saját tengerparttal rendelkező szállodáig. Szállásunk 6 éjszakán át Dubai-ban lesz, a kellemes kikapcsolódásra vágyók az itt töltött idő alatt pihenhetnek medencékben, a Hotel Dukes The Palm 5*-os szálloda esetében a homokos tengerparton is.

2. nap: Egész napos pihenés a vízparton vagy:  a „régi” és az új Dubai ikonikus látnivalói – a világ tetején a Burj Khalifában!

Reggelit követően kedvére pihenhet a vízparton, vagy tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: a mai napunk legsűrűbben használt szavai: legnagyobb, legdrágább, legújabb … mindenből csak a leg-leg-leg! Reggeli után autóbusszal és gyalogosan városnézésre indulunk, a régi és az új Dubai-jal ismerkedünk. a régi Dubai felfedezésére indulunk! Ellátogatunk a 150 éves Al Fahidi erődhöz, mely a Dubai Múzeumnak (jelenleg zárva) ad otthont. Igazi arab vízitaxin - abrán - utazunk a fűszer és aranybazárhoz (vásárlási lehetőség). A fűszerek a városnak sajátos keleti atmoszférát kölcsönöznek, az aranybazár mintegy 400 üzletével a mérhetetlen gazdagságot mutatja. Kívülről megtekintjük a Jumeirah mecsetet, Dubai legnagyobb mecsetét, az iszlám építészet remekét. Megállunk a Jumeirah tengerparton, ahonnan számtalan képet készíthetünk az ikonikus Burj Al Arab szállodáról. Megállunk az egy modern kori arab piacok világát visszahozó a Souk Madinat Jumeirah piacán, ahol a fedett bazársoron, minőségi termékekkel, kávézókkal és éttermekkel teli üzleteket találunk (vásárlási és étkezési lehetőség). Autóbuszunkkal a tengerbe nyúló pálmalevél formájú mesterséges szigetre igyekszünk, ahol elhaladunk a szintén ikonikus Atlantis The Palm szálloda előtt. Visszatérve a városba sétálunk a mindig nyüzsgő Dubai Marina toronyházai között a mesterséges csatorna partján. Fakultatív ajánlatunk az első napra: jöjjön velünk a Burj Khalifa 828 méteres magasságába, mely jelenleg a világ legmagasabb felhőkarcolója. A Dubai Mall bevásárlóközpontból egy sétálófolyosón keresztül jutunk át a Khalifa toronyba, ahol útközben sok információt kapunk a "város az épületben" tervezésről és az építkezésről. A kétszintes szuperlift 1 perc alatt repít fel a 454 m magasságban található látogatóközpontba, ahol 360°-ban csodálhatjuk az elénk táruló panorámát.

3. nap: Délelőtt és napközben pihenés a Perzsa-öbölben | Délután sivatagi szafari barbeque vacsorával, hastánc bemutatóval

Napközben kedvére pihenhet a napsütötte Dubaiban, élvezve a szálloda medencéjét, és szolgáltatásait. Egyéni városnézéshez javasoljuk a taxi használatát, mely olcsó és biztonságos, illetve a szálloda által biztosított ingyenes menetrendszerinti buszjáratot a Mall of the Emirates-be. Ha nem kíván a tengerparton pihenni, szabadidőben felkeresheti a dubai bevásárló központokat, vagy akár bérelhet sílécet és csúszhat a világ egyetlen fedett sípályáján az Emirates Mallban! Érdemes kihasználni a számtalan lehetőséget, melyet Dubai kínál, hogy az élményeink száma is számtalan legyen (kérje idegenvezetőnk segítségét). Fakultatív ajánlatunk a délutánra: Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéin át (az „aranyhomok”) utazunk terepjárókkal a sivatag „közepébe” megállóval, feledhetetlen képeket készítve, majd érkezünk a „sivatagi táborba”, ahol BBQ vacsorával várnak bennünket. A vacsora után arab hastánc bemutatón veszünk részt. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

4. nap: Egész napos pihenés a vízparton vagy: Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa! Emirates Palace és a Qasr Al Watan palota

Reggelit követően kedvére pihenhet a vízparton, vagy tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: egész napos fakultatív kirándulásra indulunk az Egyesült Arab Emírségek fővárosába, Abu-Dhabiba, a modern keleti fővárosba. Az 50 évvel ezelőtti poros kisváros a térség legnagyobb olajkészletének köszönhetően ma felhőkarcolóival, villáival, zöldellő parkjaival a sivatag metropolisza. Szemünk előtt egy szigetekre épült modern, látványos város képe rajzolódik ki, óriási felhőkarcolóival, üvegpalotáival. Nagyvonalú kertjei és parkjai a régió legzöldebb városává tették. A város szíve egy szigeten található, melyet hidak kötnek össze a többi szigettel. Városnézésünket a pompás Sheikh Zayed nagymecsetnél kezdjük, mely a világ 8. legnagyobb mecsetje, és a világ legnagyobb csillárját és kézzel csomózott perzsaszőnyegét rejti. Látogatást teszünk az Emirates Palace „7” csillagos luxusszállodájába, ahol aranyporral hintett süteményt és kávét vagy teát kóstolunk (fakultatív árban van)! Meglátogatjuk a vadonatúj, megdöbbentő szépségű Qasr Al Watan Palotát, mely 2019 márciusában nyitotta meg fehér gránittal és mészkővel borított kapuit. Végighaladunk a Corniche-on, a leghíresebb tengerparti sétányon. A Saadiyat szigetre érve megállunk fotószünetre a 2017 novemberében megnyílt Louvre Abu Dhabi múzeumnál, amely bekerült a világ 7 épített csodái közé is. Busszal áthaladunk a Yas-szigeten, ahol kívülről megtekintjük a Forma 1-es versenypályát, és a híres Ferrari World épületét. Autóbuszunkkal a szállodánkba térünk vissza. 

5. nap: Délelőtt és napközben pihenés a Perzsa-öbölben | Délután hajókirándulás svédasztalos vacsorával a Dubai Marinában 

Napközben kedvére pihenhet a napsütötte Dubaiban, élvezve a szálloda medencéjét, és szolgáltatásait. Fakultatív ajánlatunk estére: sétahajóval járjuk be a látványos Dubai-öböl felhőkarcolóit, miközben kényelmesen fogyasztunk a hajhón felszolgált büfé-vacsorából. Nagyszerű élmény a város fényeinek, kivilágított felhőkarcolóinak látványa a hajóról miközben tradicionális arab zenét hallgatva fogyasztjuk el finom vacsoránkat. 

6. nap: Csodák Kertje vagy The View at The Palm és az impozáns Dubai Frame (aranyozott Dubai Keret)

Délelőtt lehetőségünk van a szálloda szolgáltatásait élvezni vagy tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: látogatásunkból nem hagyhatjuk ki a Dubai Miracle Gardent, a világ legnagyobb virágoskertjét, mely 72.000 nm-en folyamatosan változó virágba borult témákkal, élénk színekkel, illatokkal és alakzatokkal kápráztatja el látogatóit. A park számtalan fotótémát kínál.  Időjárás függvényében programunk módusulhat; a Miracle Garden helyett lélegzetelállító látványban lehet részünk a The View at The Palm-nál. (Irodánknál érdeklődjön, hogy melyik program fog megvalósulni.) Utunk ezután a Dubai Frame-hez, a világ szintén legnagyobb, aranyozott „képkereteként” számontartott nevezetességéhez vezet. A 150 méter magasságba liftekkel érkezünk, ahol szó szerint a levegőben járva, üvegaljú kilátóteraszról élvezzük a remek panorámát Dubai régebbi városrészeire és a csillogó, folyton változó modern metropoliszára. Az élményeket követően szállodánkba térünk vissza. Egy korai vacsorát követően egyénileg (taxival) lehetőség van a Dubai Mall számtalan üzletében „elveszni” vagy akár egy asztalnál helyet foglalva a Marina Beach korzóján szebbnél szebb autók látványában és a világ legnagyobb kivilágított óriáskerekében gyönyörködni.

7. nap: Dubai – Budapest

Korai reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Napközbeni utazás a repülőn. Érkezés Budapestre repülőmenetrend alapján az délutáni órákban.

 

FEBRUÁRI, MÁRCIUSI CSOPORTUNK REPÜLŐ MENETRENDJE (EMIRATES JÁRATOKKAL):

Kiutazás (1. nap) Budapest 15:10 - Dubai International Airport 23:20 (EK 112)
Hazautazás (7. nap) Dubai International Airport 10:35 - Budapest 13:35 (EK 111)

ÁPRILISI CSOPORTUNK REPÜLŐ MENETRENDJE (EMIRATES JÁRATOKKAL):

Kiutazás (1. nap) Budapest 16:00 - Dubai International Airport 23:20 (EK 112)
Hazautazás (7. nap) Dubai International Airport 10:30 - Budapest 14:20 (EK 111)

HOTEL NH 5*-OS VILÁGSZÍNVONALÚ  SZÁLLODA:

GRAND COSMOPOLITAN HOTEL 5*-OS, 2021-BEN ÁTADOTT ÚJ VILÁGSZÍNVONALÚ  SZÁLLODA:

A Grand Cosmopolitan 5* szálloda három étteremmel, szabadtéri úszómedencékkel, tetőtéri „végtelenített” medencével és fitneszközponttal várja Utasainkat Dubaj központjában, a híres Jumeirah Beach strand elérhető közelségében. A szálloda ingyenes transzfert biztosít Dubai homokos Kite Beach tengerpartjára.  A szállodában éjjel-nappali recepció, szobaszerviz és pénzváltó is működik. A légkondicionált szobák padlótól mennyezetig érő ablakokkal, műholdas, síkképernyős, okos TV-vel és IPTV-vel, vízforralóval, vasalóval és vasalódeszkával, vezeték nélküli mobiltelefontöltővel, széffel, hajszárítóval, valamint íróasztallal rendelkeznek. Valamennyi szobában található ruhásszekrény és saját fürdőszoba is. A Grand Cosmopolitan 5* szállodában egész nap nyitvatartó éttermében svédasztalos vagy az à’la carte rendszerben is lehet étkezni. A tetőteraszon vízipipázásra is lehetőség nyílik.
Az 5 csillagos szálloda területén szauna, gőz és egy tetőtéri napozóterasz is szolgálja a vendégek kikapcsolódását.  A Mall of the Emirates bevásárlóközpont gyalogosan egy 1,3 km-re, a Burdzs al-Arab szálloda 6 km-re, a Burdzs Kalifa felhőkarcoló pedig 15 km-re helyezkedik el a Grand Cosmopolitan Hotel épületétől. 

HOTEL ATANA 4*-OS SZÁLLODA A PÁLMA SZIGETHEZ KÖZEL:

A modern szálloda a Pálma-sziget és az Emirates bevásárlóközpont között helyezkedik el a Sheikh Zajed road közelében. A szálloda modern berendezése megfelelő eleganciát kölcsönöz a vendégek számára. A több különböző stílusú étteremiben, kávézóiban van lehetőség étkezni. A medence, spa, napozóterasz és edzőterem kényelmes pihenést biztosít utasainknak. 

HOTEL TRYP BY WINDHAM 4* MODERN KÖZPONTI SZÁLLODA: 

A TRYP by Wyndham Dubai 4* szálloda egy életmód-szálloda Dubai AlBarsha Heights negyedében, 600 méterre a Dubai Internet City metróállomástól. A szállodában 3 helyszíni étterem működik, melyekben görög, kelet-mediterrán és spanyol ételek fogyaszthatók. A szobákban és a közös helyiségekben ingyenes nagy sebességű wifi biztosított. A szálláshely napozóágyakkal körülvett szabadtéri medencét, edzőtermet, valamint egyedi étkezési lehetőségeket kínál. Valamennyi szobában streaming rendszer biztosított, mellyel a legfrissebb digitális tartalmak is nézhetők. Minibár, széf, valamint fürdőkád és zuhanyzó is rendelkezésre áll. A fitnesz szerelmeseit fitneszterem várja. A vendégek a barátaikkal is találkozhatnak a Localban, a rusztikus közösségi étkezdében. 

HOTEL DUKES THE PALM 5*-OS SZÁLLODA A PÁLMA SZIGETEN:

A modern szálloda az ikonikus pálma sziget törzsén helyezkedik el, 2-3 perc sétára a szálloda közvetlen szomszédságában található Nekheel Mall bevásárlóközponttól, ahol utasaink kedvükre vásárolhatnak vagy válogathatnak a különböző éttermek választékából. A szálloda modern külső és belső megjelenése biztosítja az ötcsillagos luxus élményét mind a szállodai szobák, mind a szálloda közös helységeiben. A szállodához tartozó medence és tengerpart térítésmentesen használható a szálloda vendégek részére.

Ár információk

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre):

2024. 02.07., 03.09., 04.11.

Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj (Hotel Grand Cosmopolitan 5*, 02.07., 03.09., 04.11.): 450.000 Ft / 1.216 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 28.000 Ft / 76 EUR/fő*)
Részvételi díj (Hotel Trip by Windham 4*, 02.07.): 410.000 Ft / 1.108 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 28.000 Ft / 76 EUR/fő*)

Részvételi díj (Hotel Trip by Windham 4*, 03.09.): 325.000 Ft / 878 EUR
Részvételi díj (Hotel Trip by Windham 4*, 04.11.): 345.000 Ft / 932 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 25.000 Ft / 69 EUR/fő*)
Részvételi díj (Hotel Dukes The Palm 5*, 02.07., 03.09.): 525.000 Ft / 1.419 EUR
Részvételi díj (Hotel Dukes The Palm 5*, 04.11.): 549.000 Ft / 1.484 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 35.000 Ft / 95 EUR/fő*)
Részvételi díj (Hotel NH Palm 5*, 02.07., 03.09., 04.11.): 528.000 Ft / 1.427 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 30.000 Ft / 81 EUR/fő*)
Repülőtéri illeték: kb. 78.000 Ft / kb. 211 EUR
1 ágyas felár (Hotel Grand Cosmopolitan 5*): 250.000 Ft / 676 EUR
1 ágyas felár (Hotel Trip by Windham 4*, 02.07.): 115.000 Ft / 311 EUR
1 ágyas felár (Hotel Trip by Windham 4*, 03.09.): 98.000 Ft / 265 EUR
1 ágyas felár (Hotel Trip by Windham 4*, 04.11.): 118.000 Ft / 319 EUR
1 ágyas felár (Hotel Dukes The Palm 5*, 02.07.): 315.000 Ft / 852 EUR 
1 ágyas felár (Hotel Dukes The Palm 5*, 03.09.): 352.000 Ft / 952 EUR 
1 ágyas felár (Hotel Dukes The Palm 5*, 04.11.): 335.000 Ft / 906 EUR 
1 ágyas felár (Hotel NH Palm 5*): 295.000 Ft / 798 EUR 
1x vacsora felár (4*-os szálloda esetén*): 25 USD/főtől (helyszínen fizetendő)
1x vacsora felár (5*-os szálloda esetén): 35 USD/főtől (helyszínen fizetendő)


Utasbiztosítás (Prémium): 6.650 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 8.400 Ft
2023.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP (Premium, Privileg) biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Utazás: A programunkhoz leginkább alkalmazkodó repülőmenetrendet biztosító és minden igényt kielégítő Emirates menetrend szerinti repülőjáratával, helyben komfortos autóbusszal
Elhelyezés: 6 éjszaka 5* luxus szállodában vagy Hotel 4* minden igényt kielégítő szállodában (Utasaink az ár és szolgáltatások alapján eldönthetik, melyik szállodában szeretnének megszállni)
Ellátás: 6x reggeli az egyes szállodákban (egyénileg van lehetőség a vacsorára a szállodában, vagy a szállodák közelében lévő bevásárlóközpontokban, éttermekben étkezni) 


Fakultatív programok (10 főtől):
Egész napos Dubai kirándulás: 38.000 Ft / 103 EUR
Burj Kalifa és Dubai Mall: 34.000 Ft / 92 EUR
Sivatagi szafari BBQ vacsorával: 38.000 Ft / 103 EUR
Egész napos Abu Dhabi kirándulás: 63.000 Ft / 171 EUR
Sétahajózás a Dubai-öbölben, vacsorával: 35.000 Ft / 95 EUR
Félnapos Dubai Frame és Miracle Garden/ The View at The Palm: 42.000 Ft / 114 EUR 


Program szerinti belépőket az ár tartalmazza.
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 125 AED/szoba/6 éj (5*-os szálloda esetén)
                                                                  90 AED/szoba/6 éj (4*-os szálloda esetén)
A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 15 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*8-14 fő esetén: 28.000 Ft / 76 EUR/fő (Hotel Grand Cosmopolitan 5*-os szálloda esetén)
*8-14 fő esetén: 35.000 Ft / 95 EUR/fő (Hotel Dukes The Palm 5*-os szálloda esetén)
*8-14 fő esetén: 30.000 Ft / 81 EUR/fő (Hotel NH Palm 5*-os szálloda esetén)
*8-14 fő esetén: 28.000 Ft / 76 EUR/fő (02.07. Hotel Trip by Windham 4*-os szálloda esetén)
*8-14 fő esetén: 25.000 Ft / 68 EUR/fő (03.09., 04.11., Hotel Trip by Windham 4*-os szálloda esetén)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel Budapestről menetrendszerinti repülőjárattal, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- repülő utastérbe vihető kézipoggyász, fedélzeti poggyász, 20 kg-os feladott poggyász, ülőhelyválasztás, elsőbbségi beszállás és utasfelvétel

- program szerint 6 éjszaka kiváló minőségű szállodai elhelyezést szálloda 4* vagy 5* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- reggeli 6 alkalommal a szállodában

- alap program szerinti programokat és városnézéseket

- magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket, melynek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- fakultatív programon való részvételt

- fakultatív vacsorát, melyre lehetőség van a szállodákban és a környező éttermekben

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- útlemondási biztosítást

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás