Útajánlat kereső
Magyar fürdővárosok - Hévíz
Magyarország, Kirándulások Belföldön
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
Utazás:
Busz
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Időpont: 2021. november 6.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 6:30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 7.00 órakor

Fürdeni a Hévízi tóban különleges, varázslatos élmény, amit egyetlen medencés fürdőzés sem tud felülmúlni! A tó türkiz színe, a tavat ölelő erdő és a napsugarak tükröződése a vízfelszínről már önmagában is a természetes egészség élményét nyújtják. Frissítő és gyógyító hatása mellett a hévízi tó természeti ritkaság is egyben, hiszen ez a biológiailag is aktív tó a világ legnagyobb fürdésre is alkalmas gyógytava. Vize folyamatosan cserélődik, mozgásban van. Türkiz színű termálvizében legismertebb növény a tavirózsa. 

Program

Elutazás reggel 7.00 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett), az egész Európában gyógyvízéről híres Hévízi tófürdőhöz. A 4,4 hektáros nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 72 órán belül teljesen kicserélődik. A hévízi tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait. A tófürdőben 4 órát fogunk eltölteni, melynek vízhőmérséklete 22°C alá télen sem süllyed.

Belépő ára (4 órás): 4.300,-Ft/fő (6 év alatti gyermekek részére a belépés díjmentes)

Wellness kiegészítő jegy (az érvényes Tófürdő belépőjegyhez) + 2.300,- Ft/fő

Fürdőzés után ellátogatunk az egregyi pincesorhoz, ahol betekintést nyerhetünk a helyi gasztronómiába. Az egregyi szőlőhegy szépsége, a borozósor vendégbarát pincéi és a bor éppolyan fontos eleme Hévíz kínálatának, mint a Tófürdő. Lehetőségünk nyílik a leghíresebb balatoni borvidékek pincészeteinek és borainak bemutatása sommelier vezetésével. A borkóstolókra minimum 15 fős jelentkezés szükséges, foglaláskor kérem, jelezzék. Borkóstoló ára: 3000,-Ft/fő (2020-as ár), mely tartalmaz borválogatást 5 féle borból + borkorcsolya: sajt, dió, alma, kifli karika

Ár információk

Részvételi díj: 8.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 5.990,- Ft/fő 

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Program változtatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás