IRODÁNK SZABADSÁG ÉS AZ ÜNNEP MIATT MÁRCIUS 28. ÉS ÁPRILIS 2. KÖZÖTT ZÁRVA TART!

NYITÁS: ÁPRILIS 3.-ÁN 10 ÓRAKOR.

Útajánlat kereső
Róma az örök város ***
Olaszország, Róma és környéke
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Félpanzió
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Leírás:

Róma fantasztikus látnivalóival, ókori építészeti remekeivel és lenyűgöző hangulatával méltán vált Európa turisztikai központjává. Tartson velünk Ön is és élje át Olaszország fővárosának fantasztikus hangulatát!

Program:

1. nap: BUDAPEST - RÓMA

Elutazás a Ryanair 06:45-kor induló járatával, érkezés Rómába 08:30-kor. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. A nap hátralevő részében megismerkedünk Róma néhány gyönyörű terével és épületével, leghíresebb szökőkútjával a Trevi kúttal majd elsétálunk, a Spanyol lépcsőhöz.

Szállás, vacsora Rómában.

2. nap: VATIKÁN MÚZEUM - SIXTUS KÁPOLNA - ANGYALVÁR

Fakultatív gyalogos római városnézésre indulunk,"Róma rejtett értékei" program keretében(Belépőjegyek előzetes megvásárlásának kötelezettsége miatt kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék részvételi szándékukat! A helyi idegenvezetővel történő városnézés csak és kizárólag a fakultatív programok választása esetén igénybevehető!), részben helyi közlekedéssel, helyi idegenvezetővel. A város nevezetességei közül elsőként a Vatikán látnivalóival ismerkedünk.

A Szent Péter tér a Bazilikával, Vatikáni múzeum, amely magában foglalja a Sixtus Kápolnát Michelangelo gyönyörű freskó sorozatával. A továbbiakban haladunk a Tiberis folyó mellett, az Angyalvárhoz.

Szabadidő a városban.

Szállás, vacsora Rómában

3. nap: COLOSSEUM - FORUM ROMANUM - CAPITOLIUM TÉR

Reggeli után ,, Róma,az örök város" program keretében folytatjuk az ismerkedést a várossal(Belépőjegyek előzetes megvásárlásának kötelezettsége miatt kérjük, hogy a jelentkezéssel egy időben jelezzék részvételi szándékukat! A helyi idegenvezetővel történő városnézés csak és kizárólag a fakultatív programok választása esetén igénybevehető!), részben helyi közlekedéssel,helyi idegenvezetővel - Colosseum, Forum Romanum, Capitoliumi tér, Piazza Venezia, II. Victor Emmanuel emlékmű. A nap hátralévő részében érintjük a Navona teret, ahol három gyönyörű szökőkút található és a Pantheont.

Szállás, vacsora Rómában.

4. nap: RÓMA - BUDAPEST

A délelőttöt még Róma városában töltjük, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás a Ryanair 17:50-kor induló járatával, érkezés Budapestre 19:30-kor.

 

 

Utazás:

Az utazás repülővel, a Ryanair menetrendszerinti járatával történik.

Szállás:

Szállás: Hotel Center 1&2 ***

Elhelyezés:

2 ágyas standard szobákban

Ellátás:

Félpanziós ellátással: reggeli + vacsora

Ár információk

Ár tartalmazza:

- Repülőjegyet: Budapest - Róma - Budapest útvonalon- repülőtéri transzfereket- elhelyezést 3*-os szállodában- félpanziós ellátást: reggeli + vacsora- kézi poggyász + max. 1 db 10 kg-os feladható csomag

* Az utazás ára a mindenkori repülőjegy és illetékek ára szerint változhat!

Ár nem tartalmazza:

- Repülőtéri illetéket

- utasbiztosítás irodánkban egyénileg köthető: 520 Ft/nap- 20 kg-os további feladható csomag felár: 12.000 Ft/fő

Helyben fizetendő:

- "Róma az örök város" városnézés helyi idegenvezetővel, Colosseum belépővel: 29 EUR/fő- "Róma rejtett értékei", városnézés Vatikán belépővel, helyi idegenvezetővel: 35 EUR/fő

A városnézések során tömegközlekedést veszünk igénybe, amelynek költsége előre nem kalkulálható, ezért a helyszínen egyénileg fizetendő.

* A fakultatív programokon a részvétel kötelező, kivéve, ha az utazás foglalásakor már előre jelzik, hogy nem kívánnak részt venni a programokon. Ebben az esetben a helyi idegenvezetővel történő városnézésen sem tudnak részt venni. Megértésüket köszönjük!

Hírlevél feliratkozás