Útajánlat kereső
Ópusztaszer, magyarságunk története képekben
Magyarország, Kirándulások Belföldön
Indulás 2021-07-17
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
Egy napos
Utazás:
Busz
Időtartam:
1 nap
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
LeírásUtazás:  
autóbusszalLehetőség van saját autóval részt venni a programon, ez esetben a csoporthoz történő csatlakozás díja 3.000 Ft/fő. 

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-ben:
- autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betratásával közlekedtetjük, 
- az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését jelenti,
- az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
- egyelőre a maszk használatát mi is előírjuk autóbuszainkon, mint ahogy ez a tömegközlekedésben is kötelező, 
- kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek. 

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges.

Program: Indulás 07.30-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Ópusztaszerre, ahol magyarságunk történetét ismerhetjük meg egy szépen felépített kiállításon keresztül. A Feszty körképet már több, mint 20 éve több millió látogató tekintette meg. Az elmúlt években egy nagy beruházásnak köszönhetően a látogatócentrum megújult, aminek következtében még több érdekes látnivalóval bővült, így azoknak is érdemes újra felkeresniük Ópusztaszert, akik korábban már ellátogattak ide. Kirándulásunk következő állomása Szeged, ahol a belvárossal és a Dómmal ismerkedünk. Fakultatív program keretében felkeressük a Móra Ferenc Múzeumot, melynek belső átalakítása már véget ért, így egy igazán izgalmas, interaktív kiállításon vehetünk részt. Programunk során Munkácsy: Honfoglalás című festményét és annak keletkezését is megismerhetjük. Akinek kedve tartja a múzeum kilátójába is fellátogathat. Programunk után lehetőség nyílik a híres szegedi halászlé kóstolására is egy helyi étteremben. Szabadidő és lehetőség a város egyéni felfedezésére. Hazautazás. Érkezés Budapestre a esti órákban.

Ár információk

Az ár tartalmazza:

Utazás autóbusszal, idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

Várható belépőjegy költségek:
Ópusztaszer: kb. 3.300 Ft/fő
Szeged, Móra Ferenc Múzeum: kb. 2.500 Ft/fő
Kilátó:kb. 1.200 Ft/fő
Fakultatív ebéd: kb. 3.500 Ft/fő

Minimum létszám: 35 fő

Hírlevél feliratkozás