IRODÁNK SZABADSÁG ÉS AZ ÜNNEP MIATT MÁRCIUS 28. ÉS ÁPRILIS 2. KÖZÖTT ZÁRVA TART!

NYITÁS: ÁPRILIS 3.-ÁN 10 ÓRAKOR.

Útajánlat kereső
Szilveszter Rio de Janeiróban, Iguazu-vízeséssel fűszerezve (Repülövel)
Brazília, Rio De Janeiro
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatja is!
Leírás

Rio de Janeiro

Info:

[r]menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

4*-os szállodák kétágyas szobáiban

reggeli

1. Utazzon télből a nyárba - Rióban felejthetetlen, egyedülálló tűzijátékkal köszöntheti az Új Évet a híres Copacabana tengerpartján.

2. Meglátogatjuk a csodálatos Iguazu-vízesést is, Argentína és Brazília határán - mely inkább összeköti a két országot, mint elválasztja. A hatalmas víztömeg káprázatos zuhatagokon át száguld a mélységbe - melyet mind a brazil, mind az argentin oldalról érdemes megnézni. Decemberben igazán átérezhető a természet ereje, a magas vízhozamnak köszönhetően. A vízeséseket igazi trópusi őserdő veszi körül, ahol a helyi élővilággal is megismerkedhetünk.

3. Rióban a Cukorsüveg-hegy, a Krisztus szobor, a szamba show és a csodálatos, hosszú, homokos tengerpart varázsolja el az utazót - amit legalább egyszer mindenképpen látni kell.

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

Tengerparti üdüléssel

Leiras:

1. nap: Budapest - Rio de Janeiro

Indulás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, európai átszállással Rio de Janeiróba. Érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Rio de Janeiróban (2 éj)

Szállás: Windsor Leme Hotel 4*

2. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után egész napos városnézés Rio de Janeiróban, Brazília legszebb fekvésű városában. Reggel fogaskerekűvel megyünk fel a Tijuca Nemzeti Parkon keresztül a 710 m magas Corcovado hegyre, ahol a város jelképe, a Megváltó Krisztus szobra áll. Ezután Rio de Janeiro másik felejthetetlen látványossága következik, a Guanabara-öböl bejáratánál található Cukorsüveg-hegy, ahová az Urca-hegy érintésével, csupa üveg felvonókkal jutunk fel. Este fakultatív program: Rio by night panorámás esti városnézés, vacsorával egy tipikus Churrascaria étte­remben.

3. nap: Iguazu-vízesés (brazil oldal)

Reggel az Iguazu-vízeséshez repülünk. A Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazu Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ 7 Természeti Csodájának címét elnyerő Iguazu 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze. A vízesés brazil oldalát látogatjuk meg. Este fakultatív program: igazi brazil vacsora és Rafain show. Szállás Iguazu-ban (2 éj).

Szállás: Wyndham Golden Foz 4*

4. nap: Iguazu-vízesés (argentin oldal)

Egész napunkat a nemzeti park területén töltjük. Körbejárjuk a 1.200 m hosszú sétány kilátópontjait. Sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Ebéd egy helyi étteremben. Ezután fakultatív szafari programon vehetünk részt: terepjáróra szállva megismerkedhetünk a nemzeti park növény- és állatvilágával, majd motorcsónakkal közelíthetjük meg a vízesést. A program során garantáltan senki nem marad szárazon!

5. nap: Iguazu - Rio de Janeiro

Délelőtt látogatás a Madár Parkba, ahol az őserdőben egy hangulatos ösvényen sétálva 150 trópusi madárfajjal találkozhatunk. Dél-Amerikában ez az egyetlen olyan park, ahol a hatalmas madárreptetőkben közelről is megszemlélhetjük a különleges madarakat. Ezen kívül csodálatos pillangókat, kolibriket, kígyókat és kajmánokat is láthatunk. Délután repülőre szállunk, és visszautazunk Rio de Janeiróba. Szállás Rio de Janeiróban (4 éj).

Szállás: Windsor Leme Hotel 4*

6. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után szabad program Rio de Janeiróban.

A szilveszter egy különleges esemény a Copacabanán, a második legfontosabb ünnep a karnevál után. A város szinte ,,megbénul", nem járnak az autók, mindenhol emberek ünnepelnek. A csodás napot a varázslatos éjféli tűzijáték zárja, majd hajnalig tartó utcabál, programok, élőzene és számtalan tengerparti étterem és bár várja a szórakozni vágyókat.

7-8. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után pihenés a híres Copacabana Beachen.  Fakultatív program ajánlataink: Tijuca őserdei dzsip túra vagy Favela túra.

9. nap: Rio de Janeiro

Reggeli után szabadidő a tengerparton vagy fakultatív program: Rió koloniális városrészének és a Holnap Múzeumának felfedezése. Este transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre európai átszállással.

10. nap: Rio de Janeiro - Budapest

Érkezés Budapestre a menetrend szerint.

 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Rio de Janeiro
  • Iguazu Nemzeti Park

További információk:

Várható menetrend (változhat):

december 26. Budapest-Amszterdam 06:30 08:50 KL 1972 kb. 2 óra 20 perc

december 26. Amszterdam-Rio de Janeiro 10:40 19:35 KL 705 kb. 11 óra 55 perc

január 3. Rio de Janeiro-Amszterdam 21:50 12:15 (másnap) KL 706 kb. 11 óra 55 perc 

január 4. Amszterdam-Budapest 14:15 16:15 KL 1977 kb. 2 óra 20 perc

További információk 2:

 

Szilveszterezzen Brazíliában!

 

Ár információk

Az ár tartalmazza:
szállást 4*-os szállodák kétágyas szobáibanreggelis ellátásta megadott programokatmagyar nyelvű idegenvezetésthelyszíni közlekedést légkondicionált autóbusszal

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkelkb. 495 000 Ftútlemondási biztosítás1,5%borravalókb. 5 USD/fő/napEGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár330 000 Fttovábbi étkezések, italokfakultatív programok

Hírlevél feliratkozás